centrum_panorama_hostshopping

Märsta föll mot IFK Uppsala

Märsta IK föll i Division 3NS borta mot IFK Uppsala.

centrum_artikel_host

IFK Uppsala och Märsta IK ställdes mot varandra i en spännande Division 3 Norra Svealand-match där båda lagen kämpade för att säkra tre poäng. Matchen ägde rum på IFK Uppsalas hemmaplan och lockade till sig en publik som var redo för fotbollsspänning.

Matchen började med intensivt spel från båda lagen när de kämpade för att få kontroll över bollen och skapa målchanser. Det var IFK Uppsala som tog ledningen med 1-0 genom ett straffmål av Filip Cekol i den 28:e minuten. Märsta IK försökte svara på detta och skapade flera farliga situationer framåt, men lyckades inte utjämna ställningen innan halvtidsvilan.

Andra halvlek fortsatte i samma intensiva anda, och det var IFK Uppsala som utökade sin ledning till 2-0 genom Albin Eliasson i den 83:e minuten. Märsta IK gav inte upp och kämpade vidare för att komma tillbaka in i matchen. Deras ansträngningar belönades när John Drugge lyckades reducera IFK Uppsalas ledning till 2-1 i den 85:e minuten.

Trots en sista kraftansträngning från Märsta IK lyckades de inte komma ikapp och matchen slutade med en seger för IFK Uppsala med 2-1. En hårt kämpad match som visade på stor kämparglöd från båda lagen.

Mål:
IFK Uppsala: Filip Cekol (28′), Albin Eliasson (83′)
Märsta IK: John Drugge (85′)

Varningar:
Märsta IK: Calvin Almeida Yarjah (36′)

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
fritidsbanken_outsider