helsida_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela föll med sju

Det blir en femte och avgörande match mellan Skånela och Önnered.

centrum_artikel_host

Skånela har chans att ta klivet upp i ligan, men efter 20 minuter ser det mörkt ut att säkra avancemang redan ikväll. Önnered har fått en kalasstart och leder med 11-5 efter 22 minuter. Efter 28 minuter är det ledning 13-6 för Önnered, förre skånelaiten Christoffer Brännberger har svarat för två av gästernas mål. Önnered har läget under kontroll i andra, med tio minuter kvar att spela har man ledningen 24-16. Det ska nog till mer än ett mirakel denna gång för att Skånela ska lyckas vinna.

Matchen är slut, Önnered vann med 27-20. Därmed blir det match 5 i Önnered.

Kommentarer kommer…

Uppdaterad 20.45

defacto_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

toppbanner
pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
arbete_outsider
nrh