Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Mardrömsstart för Skånela – Tredje raka förlusten

I en uppgörelse lyckades Tyresö Handboll arrangera en nervkittlande derby mot Skånela IF som höll handbollsfansen på sina stolar. De besökande Skånelaspelarna lyckades hålla sig inom räckhåll fram till halvtid, men de kunde inte svara på Tyresös andravågsanfall i den andra halvan, som inkluderade en imponerande 7-2-spurt på bara femton minuter.

centrum_artikel_host

Skånela, ledda av den skickliga femmålsskytten Tilda Sigg, hade aldrig ledningen, men de lyckades hålla hoppet vid liv när de bara var ett mål efter med 12-11 halvvägs in i matchen. Men momentum skiftade snabbt när Tyresö ökade tempot med utmärkt offensiv effektivitet.

Frida Höglund spelade en central roll i Tyresös segermarsch och levererade många avgörande mål under segersviten. Skånela gjorde en tapper ansträngning för att komma tillbaka, och de närmade sig till 23-20 med bara fyra minuter kvar, men Höglund och hennes lagkamrater slog till igen för att säkra en 26-21-seger när slutsignalen ljöd.

Denna seger markerade ett betydande genombrott för Tyresö Handboll, som bröt sin förlustsvit på bortaplan. De ligger nu bekvämt på fjärde plats i tabellen och visar sin styrka i Allsvenskan. Å andra sidan höjer Skånela IF:s tredje raka förlust frågor om deras prestation och spelögonblick, vilket lämnar dem i en osäker position i botten av tabellen.

wenngarn_jul_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ica_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

joes-helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

slottsby_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

centrum_host_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
slottsby_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host