kyrka_advent _pan
Foto: Genrebild

Många tjänstemän jobbade hemifrån

Många tjänstemän i länet har arbetat hemifrån under pandemin.

centrum_artikel_host

Idag släpps rekommendationer för hemarbete och många arbetsplatser återgår återigen till fysiskt arbete. Hemarbete bland tjänstemän i länet har varit vanligast i jämförelse med andra delar av landet. Drygt 2 av 3 av TCO:s medlemmar har arbetat hemifrån.

– Ett ökat inslag av distansarbete kommer att vara en bestående förändring på många arbetsplatser efter pandemin. Vi står mitt i en distansrevolution som innebär ett enklare livspussel och ett ökat självbestämmande för många anställda. Arbetsgivarna behöver samtidigt vidta åtgärder för att de nya arbetssätten inte ska skapa nya klyftor och arbetsmiljöproblem, säger Therese Svanström, ordförande TCO.

 

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh