centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Många såg Arlanda derbyvinna

Bygdens två bästa lag gjorde upp i Upplandscupen på söndagen och FC Arlanda vann efter sent mål av Sencer Sogük.

centrum_artikel_host

Båda lagen ställde upp med starka elvor i Upplandscupen. För Märstas del var Victor Levén, Fredrik Lindberg, Gökay Altüner och Andreas Munter med. Den sistnämnde fortsatte som förra säsongen slutade och blev utvisad med kvarten kvar. Det var en het match med totalt åtta gula och ett rött. Matchens enda mål svarade Sencer Sögük för med en bonusstraff i 80:e minuten. Märsta IK forcerade på slutet men George Moussan visade klassen i kassen.
– Vi är nöjda, det är ju derby, säger George Moussan i en kommentar.

Segern innebär att Arlanda toppar gruppen på åtta poäng och slåss om avancemang med Rosersberg och Wigör. Arlanda avslutar på söndag och måste vinna sin match då både Wigör och Rosersberg har en match mindre spelad. De möts sedan i en avslutande gängmatch 17:e april. Märsta IK och Sigtuna IF är avsågade.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
connys