centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Många missar när Skånela föll

AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_artikel_host

Inledningen var jämn och lagen följdes åt i målprotokollen fram till paus. Gästerna AIK ledde dock med 12-10 i halvtid. I andra kopplade AIK grepp och gick ifrån till 19-15 efter en kvart. Därefter är det något av proppen ur för märstalaget medan AIK har medvind och går ifrån till 22-16. Slutresultatet skrevs till 26-19.
– Vi förvaltar inte chanserna. Bränner fyra straffar och femton frilägen. Då blir det svårt. AIK vinner inte för att dem är bättre. Vi har inte förmågan att göra mål, spelmässigt är vi bättre, men dem gör fler mål än oss, konstaterar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare Skånela.

Målen
Viberg 8, Lindgren 2, Olofsson 2, Huusko Smeds 2, Ryd Sandberg, Forsberg, Libom, Swahn, Kardell

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys