centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Många missar när Skånela föll

AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_artikel_host

Inledningen var jämn och lagen följdes åt i målprotokollen fram till paus. Gästerna AIK ledde dock med 12-10 i halvtid. I andra kopplade AIK grepp och gick ifrån till 19-15 efter en kvart. Därefter är det något av proppen ur för märstalaget medan AIK har medvind och går ifrån till 22-16. Slutresultatet skrevs till 26-19.
– Vi förvaltar inte chanserna. Bränner fyra straffar och femton frilägen. Då blir det svårt. AIK vinner inte för att dem är bättre. Vi har inte förmågan att göra mål, spelmässigt är vi bättre, men dem gör fler mål än oss, konstaterar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare Skånela.

Målen
Viberg 8, Lindgren 2, Olofsson 2, Huusko Smeds 2, Ryd Sandberg, Forsberg, Libom, Swahn, Kardell

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

moderat_pan_helsida
humbacken_helsida
connys_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

oppethus_helsida_2023
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
nrh
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out