eu_valet_panorama
Eva OlesjöFoto: IFK Märsta
Morten Linnes till vänster med Roger Reinhold från klubben Spårvägen FK Foto: Eva Karman Reinhold

Många medaljer för IFK Märstas veteraner

IFK Märsta har haft sex deltagare på Veteran-SM på Öland och kom hem med flera medaljer.

centrum_artikel_host

Veteran-SM gick i Högby på Öland. IFK Märsta hade sex deltagare. Eva Olesjö kom hem med fyra medaljer från klassen K50; Guld i tresteg, Silver i diskus samt brons i Längd och Spjut.

Dag Dacke i M55 vann två guld i tresteg samt 400 meter plus att det blev silver på 100 och 200 meter.

Jonas Asplund i M45 tog guld i stavhopp och silver på 100 m. Tomas Bengtsson som tävlar i M60 knep en bronsmedalj i Viktkastning. Jöran Westberg som tävlar i M70 tog ett Silver i Kula. Morten Linnes som tävlar i Män 50 tog ett Silver på 800 m efter ett kanonlopp där han gjorde sin bästa tid på sex år.

 

pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

seniormassa_pan
connys_helsida
mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
seniormassa_outsider