moderat_pan_nov

Många klagar på coronavården

Anmälningar om fel vård vid Coroan strömmar in till Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

centrum_artikel_host

Mitt i Stockholm rapporterar om att många anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg kommun in gällande fel vård inom regionen, det gäller både äldreomsorg och sjukvården. Totalt är det 176 anmälningar i regionsområde Stockholm till IVO. Hälften av klagomålen rör sjukvård samt hälften för socialtjänsten som ifrågasätter om vårdgivaren följt patientsäkerhetslagen.

Man kan även höra av sig till patientnämnden för att klaga, där har det upprättats ett bekavningsområde som benämns ”corona”. Klagomålen skickas sen vidare till vårdgivare som får förklara sig enligt Mitt i Stockholm. Till Patientnämnden har det kommit in 338 ärenden med coronakoppling.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
nrh
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider