defacto_pan2020
Gradering pågårFoto: Insändarbild

Många graderades inom TSG

I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

centrum_artikel_host

Graderingen var ett viktigt delmål för alla deltagare, och de visade prov på sina färdigheter och dedikation. Med stora ansträngningar och hjärtat fullt av passion gav de allt de hade under graderingsprovet. Varje medlem kämpade för att visa upp sin kunskap och behärskning av TSG:s olika moment.

Efter flera veckors träning och förberedelser är det nu dags att fira de imponerande resultaten. Ett stort grattis till alla som tog sina nya grader! Genom sin hårda arbete och ihärdighet har de nu nått en ny nivå inom sin TSG-resa. Det är en fantastisk prestation som bör hyllas och firas.

Denna gradering markerar dock inte slutet på resan för dessa ambitiösa TSG-utövare. Tvärtom, det är en milstolpe som ger dem ny energi och motivation att fortsätta sin utveckling. Efter välbehövligt sommaruppehåll kommer de att återvända till träningslokalen med nya mål och utmaningar i sikte.

Under denna termin har Sempais (äldre och mer erfarna medlemmar) som Fufu, Tommy, Alex och Desideria spelat en avgörande roll i gruppens framgång. Deras insatser och hjälp har varit ovärderlig för alla i klubben. Som förebilder har de visat vägen och inspirerat medlemmarna att sträva efter det bästa inom sig själva. Tack vare deras engagemang och stöd har varje medlem haft möjlighet att växa och nå sina mål.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

defacto_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

mp_ute_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

joes-helsida
adhd_kommun
ica_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
ica_outsider
joes_outsider
connys
mp_ute_outsider
nrh