Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Många behövde omsorg i våras

April månads siffror för omsorgsärenden i kommunen hos SOS-Alarm var de högsta sedan 2015.

centrum_artikel_host

Under april kom det in 513 samtal till SOS-Alarm från Sigtuna kommun gällande omsorgsärenden, det är 106,6 per 10 000 invånare vilket är den högsta siffran sedan januari 2015 då siffran låg på 107,6. Sigtuna kommun låg även på högst nivån i länet gällande larmsamtal per invånare medan Nykvarn hade lägst antal. Förra året i april var samtalen per 10 000 invånare 90,1 stycken. Den lägsta siffran som registrerats i kommunen de senaste fyra åren var från november 2017 med 81,24 samtal/10 000 invånare.

connys_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
joes_outsider
ica_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
nrh_sigtuna