defacto_pan2020
Foto: Arkiv

Man uppehöll sig utanför skolor och förskolor

I veckan har flertalet av Sigtuna stads skolor larmat om en man som uppehåller sig i anslutning till skolorna.

centrum_artikel_host

Förskolor och skolor i Sigtuna har den gångna veckan larmat polisen om att en man uppehåller sig i anslutning till skolorna och tittar på barnen. Mannen har enligt uppgifter som märsta.nu tagit del av burit cykelhjälm och cyklat runt i staden. Polisen har ett flertal gånger konfronterat mannen men han är inte frihetsberövad. Polisen arbetar med ärendet med anledning av polisanmälningarna.

dack_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

connys_helsida
defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

joes-helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
joes_outsider
nrh
ica_outsider
pantamera_out
dack_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider