sap_feb_pan

Man trakasserade granne med sexbilder

En kvinna i Märsta utsattes för sexuellt ofredande från en 65-årig man i Norrtälje.

centrum_artikel_host

Norrtäljebon som är i 65-årsåldern skickade flera brev till kvinnan som han tidigare varit granne med. I breven bifogade han porrbilder och sexbilder som han själv ritat eller klippt ut från tidningar. Trakasserierna pågick mellan åren 2013-15 och varje gång kvinnan fick ett brev från mannen så polisanmälde hon saken, rapporterar Norrtelje tidning. Mannen har också ringt kvinnan upprepade gånger, minst en gång i veckan.

2010 dömdes han för att ha hotat kvinnan. Han uppgav i rätten att bilderna var på skoj och mer som en komplimang till henne. Men Norrtälje tingsrätt var inte lika roade av trakasserierna och dömer mannen till 6000 kronor i dagsböter och betala ett skadestånd på 5000 kronor för sexuellt ofredande.

funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
stentekompani_outsider
pantamera_out
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host