defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Man stal hudkräm för 50 000 kronor

En man greps i en taxfreebutik på Arlanda efter att ha stulit hudkräm för mer än 50 000 kronor under söndagskvällen.

centrum_artikel_host

Aftonbladet rapporterar att mannen togs på bar gärning vid 18-tiden i en av Arlandas taxfreebutiker. Mannen var ute efter en speciell hudkräm och plockade på sig ett stort antal till ett värde av 50 000 kronor.
– Det handlar om en hudkräm av ett speciellt märke som är väldigt dyr. Han var ute efter den specifikt, säger Darko Ali, stationsbefäl vid gränspolisen på Arlanda flygplats, till tidningen.

Mannen anhölls av åklagaren vid 22-tiden, han hade en biljett till Belgrad i Serbien. Enligt Darko Ali blir det svårt för mannen att neka då han togs på bar gärning samt att stölderna finns på övervakningsfilm.

Taxfreestölder är ganska vanligt på Arlanda, den aktuella stölden till värdet av 50 000 kronor är inte heller så stor i sammanhanget:
– 50 000 kronor är inte så mycket i sammanhanget. Oftast har de med sig väskor som de fyller och då kan det handla om varor för mer än 100 000 kronor. Det finns organiserad brottslighet där människor åker runt i Europa och försörjer sig på att stjäla i taxfreen, säger Darko Ali.

karnkraft_m_topp
ica_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
seniordag_helsida

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
nrh_sigtuna

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

mp_helsida
EXTRA

Man rånad under telefonköp i Märsta

Nyheter En man i 30-årsåldern mötte två okända personer utomhus i centrala Märsta för att köpa en telefon, men blev istället utsatt för ett rån. Händelsen inträffade när mannen lämnade över kontanter för telefonen, och de misstänkta säljarna tog tillbaka både telefonen och pengarna innan de sprang från platsen. Mannen försökte att springa efter dem, men blev slagen och tvingades avbryta jakten.

Man gripen för kvinnofridsbrott

Nyheter En man har gripits av polisen efter att han misshandlat en kvinna i närvaro av deras gemensamma barn. Händelsen ägde rum efter ett bråk mellan paret, där vittnen sett dem bråka och kvinnan gett uttryck för rädsla inför mannen. Polispatrullen som kallats till platsen har fått kontakt med både mannen och kvinnan, och efter att kvinnan uppgett att mannen slagit henne samma dag har mannen blivit gripen.

joes-helsida

En hektar brann i Skånela

Nyheter En brand bröt ut på lördagen i Skånela, Stensta utanför Rosersberg och spred sig snabbt över en hektar mark. Larmet kom in kl. 12.24 och räddningstjänsten var snabbt på plats för att bekämpa branden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
ica_outsider
seniordag_outsider
centrum_outsider_host
mp_outsider
nrh
joes_outsider
connys