moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man slog kvinna vid bensinstation

Polis fick under natten kallas till Märsta där en man misshandlade en kvinna.

centrum_artikel_host

Det var vid 1.30-tiden i natt som personal på en bensinstation tryckte på överfallslarm sedan en man misshandlat en kvinna med slag och sparkar. mannen ska också ha hotat henne. Han greps av polis på platsen. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus. Mannen är misstänkt för misshandel och olaga hot.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

oppethus_helsida_2023

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
humbacken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider