eu_valet_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man slog fru inför barnen med en toffla

En man som 2021 slog sin fru med bland annat en toffla döms till fängelse i åtta månader och ska även betala skadestånd till fru och deras gemensamma barn på totalt 115 000 kronor

centrum_artikel_host

I maj och juni 2021 misshandlade och hotade mannen kvinnan som han levde ihop med och hade tre barn tillsammans med. Mannen ska bland annat ha hotat att slå sönder henens ansikte och han slog henne även med en toffla vid ett tillfälle medan hon satt och höll parets gemensamma barn. Utöver det har han misshandlat henne med en sopborste och vridit hennes näsa. Mannen döms nu till fängelse i åtta månader för tre fall av misshandel, två fall av barnfridsbrott och två fall av olaga hot till fängelse i åtta månader. Mannen ska betala skadestånd till både barn och fru på totalt 115 000 kronor.

connys_helsida
seniormassa_pan
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
eu_valet_outsider
connys
centrum_outsider_host