centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man slog fru inför barnen med en toffla

En man som 2021 slog sin fru med bland annat en toffla döms till fängelse i åtta månader och ska även betala skadestånd till fru och deras gemensamma barn på totalt 115 000 kronor

centrum_artikel_host

I maj och juni 2021 misshandlade och hotade mannen kvinnan som han levde ihop med och hade tre barn tillsammans med. Mannen ska bland annat ha hotat att slå sönder henens ansikte och han slog henne även med en toffla vid ett tillfälle medan hon satt och höll parets gemensamma barn. Utöver det har han misshandlat henne med en sopborste och vridit hennes näsa. Mannen döms nu till fängelse i åtta månader för tre fall av misshandel, två fall av barnfridsbrott och två fall av olaga hot till fängelse i åtta månader. Mannen ska betala skadestånd till både barn och fru på totalt 115 000 kronor.

connys_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

defacto_helsida
joes-helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

dack_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
joes_outsider
pantamera_out
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
ica_outsider
dack_outsider