centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Man rånad under telefonköp i Märsta

En man i 30-årsåldern mötte två okända personer utomhus i centrala Märsta för att köpa en telefon, men blev istället utsatt för ett rån. Händelsen inträffade när mannen lämnade över kontanter för telefonen, och de misstänkta säljarna tog tillbaka både telefonen och pengarna innan de sprang från platsen. Mannen försökte att springa efter dem, men blev slagen och tvingades avbryta jakten.

centrum_artikel_host

Polisen kontaktades och mannen tog upp en anmälan om rån. Han kände sig påverkad efter att ha blivit slagen, men behövde inte ambulanssjukvård utan skulle själv uppsöka vård för att bli kontrollerad.

Det är ännu oklart vilka de misstänkta säljarna var och var de tog vägen efter rånet. Polisen har inlett en utredning och söker nu efter de misstänkta. Det är också viktigt att påpeka risken med att träffa okända personer för att genomföra försäljningstransaktioner, särskilt med kontanter involverade. Polisen uppmanar alltid till försiktighet och att vara medveten om säkerheten vid sådana möten.

Rånet i Märsta är en påminnelse om att vara försiktig och vaksam vid köp- och säljtransaktioner med okända personer. Det är rekommenderat att försöka genomföra sådana affärer på en trygg plats med mycket folk och att undvika att bära med sig stora mängder kontanter. Vid minsta misstanke om något oegentligt bör man avbryta affären och kontakta polisen.

Polisen uppmanar också alla som kan ha information om rånet eller de misstänkta gärningspersonerna att kontakta dem för att bidra till utredningen. Det är viktigt att samarbeta för att säkerställa att de skyldiga blir identifierade och ställda till svars för sitt brottsliga agerande.

Sammanfattningsvis har en man blivit rånad under ett telefonköp i Märsta, där de misstänkta säljarna tog både telefonen och pengarna innan de flydde från platsen. Polisen utreder händelsen och uppmanar allmänheten att vara försiktig vid köp- och säljtransaktioner med okända personer samt att kontakta dem med eventuell information om händelsen.

Fotnot: Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Nyheter En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
EXTRA

Larm om slagsmål i Märsta

Nyheter Polisen fick kallas till ett slagsmål i Märsta under natten. En person fick omhändertas enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB)

Däcktjuvar avbröts under natten

Nyheter Tidigt på måndagsmorgonen, klockan 02.52, inkom ett larm om ett misstänkt stöldförsök i kommunen när några personer försökte stjäla däck från en bil.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys