moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man rånad när han skulle köpa telefon

En man rånades i centrala Märsta sedan han stämt träff för att köpa en mobiltelefon.

centrum_artikel_host

Polisen larmades vid 18.20-tiden till centrala Märsta där en man uppgav att han rånats utanför en snabbmatsrestaurang. Mannen hade stämt träff för att köpa en telefon men blev istället rånad utan att få till telefonköpet. Mannen som är i 30-årsåldern blev av med en okänd summa pengar. En anmälan om rån upprättades.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

moderat_pan_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida
oppethus_helsida_2023
defacto_helsida
humbacken_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider