Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man rånad när han skulle köpa telefon

En man rånades i centrala Märsta sedan han stämt träff för att köpa en mobiltelefon.

centrum_artikel_host

Polisen larmades vid 18.20-tiden till centrala Märsta där en man uppgav att han rånats utanför en snabbmatsrestaurang. Mannen hade stämt träff för att köpa en telefon men blev istället rånad utan att få till telefonköpet. Mannen som är i 30-årsåldern blev av med en okänd summa pengar. En anmälan om rån upprättades.

storemore_helsida
defacto_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
slottsby_helsida
pantamera_avc_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida
connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
connys