vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man omhändertagen efter slagsmål på flygplan

En man omhändertogs under måndagsförmiddagen efter ett slagsmål på ett flygplan.

centrum_artikel_host

Vid 11-tiden på måndagsförmiddagen kallades polis till ett plan på Arlanda med anledning av att två passagerare börjat slåss. En person frihetsberövades och omhändertogs med stöd av LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Det är oklart varför bråket uppstod men den omhändertagne har delgivits misstanke om brott.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
connys