centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man misstänks för rattfylleri

Polisen stoppade en bil för kontroll i Valsta under natten och föraren misstänks bland annat för rattfylleri.

centrum_artikel_host

Det var vid 2.45 i natt som polis stoppade bilen på Valstavägen för en kontroll. Föraren blåste i sållningsinstrumentet för alkoholpåverkan vilket gav utslag. Han fick föras till stationen för provtagning vilket visade över tillåtna gränsen för alkohol i blodet. Föraren som är i 35-årsåldern misstänks för rattfylleri och olovlig körning sedan han saknat körkort.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
moderat_pan_helsida
yrkesutbildning

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
connys
pantamera_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host