centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Person misshandlad med tillhygge

En person misshandlades med ett tillhygge i ett bostadsområde i Sigtuna under söndagen.

centrum_artikel_host

Polisen kallades vid 16-tiden till ett bostadsområde i Sigtuna rapporterar UNT.se. Enligt tidningen misshandlades en person med ett tillhygge och en personen skadades i huvudet. Den skadade var vaken och talbar. De inblandade verkade känna till varandra. Ärendet rubriceras som grov misshandel.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
ica_helsida

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

karnkraft_m_topp
connys_helsida
seniordag_helsida

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

nrh_sigtuna
EXTRA

Man rånad under telefonköp i Märsta

Nyheter En man i 30-årsåldern mötte två okända personer utomhus i centrala Märsta för att köpa en telefon, men blev istället utsatt för ett rån. Händelsen inträffade när mannen lämnade över kontanter för telefonen, och de misstänkta säljarna tog tillbaka både telefonen och pengarna innan de sprang från platsen. Mannen försökte att springa efter dem, men blev slagen och tvingades avbryta jakten.

Man gripen för kvinnofridsbrott

Nyheter En man har gripits av polisen efter att han misshandlat en kvinna i närvaro av deras gemensamma barn. Händelsen ägde rum efter ett bråk mellan paret, där vittnen sett dem bråka och kvinnan gett uttryck för rädsla inför mannen. Polispatrullen som kallats till platsen har fått kontakt med både mannen och kvinnan, och efter att kvinnan uppgett att mannen slagit henne samma dag har mannen blivit gripen.

mp_helsida

En hektar brann i Skånela

Nyheter En brand bröt ut på lördagen i Skånela, Stensta utanför Rosersberg och spred sig snabbt över en hektar mark. Larmet kom in kl. 12.24 och räddningstjänsten var snabbt på plats för att bekämpa branden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
joes_outsider
seniordag_outsider
connys
mp_outsider
pantamera_out
ica_outsider