vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Person misshandlad med tillhygge

En person misshandlades med ett tillhygge i ett bostadsområde i Sigtuna under söndagen.

centrum_artikel_host

Polisen kallades vid 16-tiden till ett bostadsområde i Sigtuna rapporterar UNT.se. Enligt tidningen misshandlades en person med ett tillhygge och en personen skadades i huvudet. Den skadade var vaken och talbar. De inblandade verkade känna till varandra. Ärendet rubriceras som grov misshandel.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

slottsby_helsida
nrh_sigtuna
vinter_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

ica_helsida
oppethus_dec

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

oppethus_out
swedol_outsider
nrh
storemore_out
connys
joes_outsider
vinter_outsider
pantamera_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider