moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Man misshandlad i Märsta

En person omhändertas grund av berusning och delges misstanke om misshandel efter ett bråk på Lyckostigen i Märsta under lördagen.

centrum_artikel_host

Vid 19-tiden på lördagen fick polis samtal om ett slagsmål på Lyckostigen skriver UNT.se. Den personen som ringde in såg hur en låg på marken och inte reste sig upp, det hade även hörts skrik. När polisen anländer träffar de på både den misstänkte och brottsoffret. Den misstänkte omhändertas på grund av berusning och misstänks för misshandel. Det är oklart huruvida brottsoffret behövde sjukvård.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
kyrka_outsider_advent
nrh
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider