vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Man misshandlad i Märsta

En person omhändertas grund av berusning och delges misstanke om misshandel efter ett bråk på Lyckostigen i Märsta under lördagen.

centrum_artikel_host

Vid 19-tiden på lördagen fick polis samtal om ett slagsmål på Lyckostigen skriver UNT.se. Den personen som ringde in såg hur en låg på marken och inte reste sig upp, det hade även hörts skrik. När polisen anländer träffar de på både den misstänkte och brottsoffret. Den misstänkte omhändertas på grund av berusning och misstänks för misshandel. Det är oklart huruvida brottsoffret behövde sjukvård.

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

connys_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Man till sjukhus efter grov misshandel i Märsta

Blåljus Under lördagen greps två män i Märsta efter att ha utfört en grov misshandel som resulterade i kraftig blödning och ambulanstransport för offret till sjukhuset. Händelsen har skapat oro och förvirring i det annars fridfulla samhället.

Resenär fast med över 300 000 kronor

Blåljus Tullverket på Arlanda upptäckte stora mängder kontanter i bagaget hos en resenär som var på väg till ett land utanför Schengen. Situationen ledde till att polisen kallades till gaten för att utreda fallet närmare.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
vinter_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

vinter_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
joes_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out