kyrka_advent _pan
Foto: MMS-Bild

Man gripen för olaga hot

En man greps för olaga hot under natten sedan polishelikoptern kopplats in i sökandet.

centrum_artikel_host

Polis larmades till Märsta vid 22.30-tiden efter någon form av olaga hot. Polisen beslutar på plats att koppla in polishelikopter i sökandet och efter en stund lokaliseras mannen som sedan grips, rapporterar Aftonbladet. Det ska ha varit ett verbalt hot utan några vapen inblandade. Vad hotet handlade om er exakt uttalar sig polisen inte om enligt Aftonbladet.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
nrh