defacto_pan2020
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Man gripen för kvinnofridsbrott

En man har gripits av polisen efter att han misshandlat en kvinna i närvaro av deras gemensamma barn. Händelsen ägde rum efter ett bråk mellan paret, där vittnen sett dem bråka och kvinnan gett uttryck för rädsla inför mannen. Polispatrullen som kallats till platsen har fått kontakt med både mannen och kvinnan, och efter att kvinnan uppgett att mannen slagit henne samma dag har mannen blivit gripen.

centrum_artikel_host

Händelsen utreds som ett grovt kvinnofridsbrott, misshandel och barnfridsbrott, då det finns misstanke om att det gemensamma barnet kan ha bevittnat misshandeln. Polisen har tagit mannen i förvar för att utreda händelsen närmare och säkerställa kvinnans och barnets säkerhet.

Enligt vittnesuppgifter bråkade paret innan polisen kallades till platsen. Kvinnan hade uttryckt rädsla för mannen, och polisen tog upp anmälan om misshandel när de anlände till platsen. Efter att ha fått kontakt med både mannen och kvinnan kunde polisen bekräfta att mannen misshandlat kvinnan, varpå han blev gripen.

Mannen är nu misstänkt för grovt kvinnofridsbrott, misshandel och barnfridsbrott på grund av händelsens omständigheter. Polisen genomför en noggrann utredning för att samla bevis och följa upp på vittnesmål och uppgifter från kvinnan och mannen. Det gemensamma barnets välmående och säkerhet är även en prioritet i utredningen.

Polisen betonar vikten av att rapportera fall av misshandel och att alltid ta kvinnors och barns utsatthet på allvar. De uppmanar också personer som är offer för våld att söka stöd och hjälp från myndigheter och organisationer som är specialiserade på att hantera sådana situationer.

Händelsen är fortfarande under utredning och polisen uppmanar allmänheten att lämna eventuell information som kan bidra till att kasta ljus över händelsens omständigheter.

Denna text har genererats med hjälp av en textrobot

 

ica_helsida
connys_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

joes-helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

adhd_kommun

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

centrum_host_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

nrh_sigtuna
defacto_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

pantamera_avc_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

mp_ute_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
connys
mp_ute_outsider
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
nrh
kommun_adhd_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider