centrum_panorama_hostshopping
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Man gripen för kvinnofridsbrott

En man har gripits av polisen efter att han misshandlat en kvinna i närvaro av deras gemensamma barn. Händelsen ägde rum efter ett bråk mellan paret, där vittnen sett dem bråka och kvinnan gett uttryck för rädsla inför mannen. Polispatrullen som kallats till platsen har fått kontakt med både mannen och kvinnan, och efter att kvinnan uppgett att mannen slagit henne samma dag har mannen blivit gripen.

centrum_artikel_host

Händelsen utreds som ett grovt kvinnofridsbrott, misshandel och barnfridsbrott, då det finns misstanke om att det gemensamma barnet kan ha bevittnat misshandeln. Polisen har tagit mannen i förvar för att utreda händelsen närmare och säkerställa kvinnans och barnets säkerhet.

Enligt vittnesuppgifter bråkade paret innan polisen kallades till platsen. Kvinnan hade uttryckt rädsla för mannen, och polisen tog upp anmälan om misshandel när de anlände till platsen. Efter att ha fått kontakt med både mannen och kvinnan kunde polisen bekräfta att mannen misshandlat kvinnan, varpå han blev gripen.

Mannen är nu misstänkt för grovt kvinnofridsbrott, misshandel och barnfridsbrott på grund av händelsens omständigheter. Polisen genomför en noggrann utredning för att samla bevis och följa upp på vittnesmål och uppgifter från kvinnan och mannen. Det gemensamma barnets välmående och säkerhet är även en prioritet i utredningen.

Polisen betonar vikten av att rapportera fall av misshandel och att alltid ta kvinnors och barns utsatthet på allvar. De uppmanar också personer som är offer för våld att söka stöd och hjälp från myndigheter och organisationer som är specialiserade på att hantera sådana situationer.

Händelsen är fortfarande under utredning och polisen uppmanar allmänheten att lämna eventuell information som kan bidra till att kasta ljus över händelsens omständigheter.

Denna text har genererats med hjälp av en textrobot

 

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Nyheter Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

defacto_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Nyheter I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

ica_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida
nrh_sigtuna

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
joes_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
swedol_outsider