centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man greps med vapen och kniv

En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

centrum_artikel_host

Personalen vid säkerhetskontrollen upptäckte det misstänkta bagaget och kontaktade omedelbart polisen. Enligt rapporter från myndigheterna, hittades en knogjärnskniv och en taser i mannens handbagage. Den omedelbara reaktionen från säkerhetspersonalen och polisen ledde till att mannen genast togs i förvar.

Mannen, vars identitet ännu inte har offentliggjorts, är nu misstänkt för allvarliga brott enligt den svenska lagstiftningen. Han misstänks för brott mot knivlagen och brott mot vapenlagen. Både kniven och vapnet har tagits i beslag som bevis i den pågående utredningen.

Uppdateringar i ärendet har fortsatt strömma in, och vid senaste rapporten klockan 15:02 hade åklagaren beslutat att den gripne mannen skulle anhållas på sannolika skäl. Detta innebär att åklagaren har starka bevis mot mannen och ser allvarligt på de anklagelser som framförts.

Denna text genererades med en textrobot

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out