eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Man greps för stöld på Arlanda

En man greps för stöld under natten på Arlanda.

centrum_artikel_host

Det var vid 3-tiden i natt som en resenär bestals på Arlanda enligt polisen. Inringaren uppgav att dennes vän som låg och sov vid en av terminalerna blev bestulen på sina personliga tillhörigheter. Polisen kunde strax därpå gripa en man misstänkt för stöld.

mp_helsida_eu
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys