eldsjal2024_pan
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Man greps efter stöld i taxfreebutik

Polis kallades till Terminal 5 på Arlanda flygplats tidigare idag med anledning av en stöld som inträffade i en taxfreebutik. En man som ankommit med ett flyg till terminalen har gripits och är nu misstänkt för att ha stulit en betydande mängd parfymflaskor från butiken.

centrum_artikel_host

Händelsen ägde rum klockan 9.47 på tisdagen den 8 augusti när en man uppges ha stulit flera parfymflaskor från taxfreebutiken i Terminal 5. Efter att ha stulit varor från butiken, avvek mannen från platsen i ett försök att undgå upptäckt. Personal från butiken upptäckte snabbt stölden och kontaktade omedelbart polisen. Polisstyrkor skickades till flygplatsen för att utreda händelsen och söka efter den misstänkta gärningsmannen. Under sökandet genom flygplatsen, lyckades polisen lokalisera mannen och genomföra en gripande. Han har nu delgivits misstanke om stöld och beslut väntas från åklagare om eventuellt gripande.

Denna text genererades med en textrobot

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys