vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Man gick bärsärkargång i Rosersberg

Polisen grep under natten en man misstänkt för skadegörelse sedan han gått runt med ett tillhygge och slagit på portar och bilar.

centrum_artikel_host

Vid 1-tiden i natt fick polis samtal från ett vittne som larmade om att en man gick runt och slog på portar och bilar i Rosersberg. Polis kontrollerade den aktuella mannen när man kom till platsen och man grep honom misstänkt för skadegörelse, misshandel och narkotikainnehav för eget bruk.

slottsby_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
ica_helsida
connys_helsida
wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
storemore_out
ica_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
vinter_outsider
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
slottsby_outsider
joes_outsider