moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man döms för att ha attackerat parkeringsvakt

En man döms för att ha attackerat en parkeringsvakt på Arlanda.

centrum_artikel_host

Händelsen inträffade i mitten av december 2018, mannen hade stannat där det råder förbud för att stanna och sedan lämnat bilen för att bege sig in i terminalen. Mannens fru var kvar i bilen och parkeringsvakten uppmanade henne att flytta bilen. Kvinnan som enligt utsago ammade kunde inte göra det och ringde istället hennes man, när mannen kommit ut så var boten utfärdad.

Parkeringsvakten attackerades verbalt och förföljdes så att han fick söka skydd i sin bil och låsa dörrarna. Mannen ska också ha räckt fram sitt barn till parkeringsvakten och kallat honom för omänsklig. Mannen var vid tiden för brottet 48 år samt boende söder om stan. Han döms nu för förbrytelse mot tjänsteman till dagsböter på totalt 2000 kronor. Parkeringsvaktens skadeståndsyrkande avslogs med motiveringen att han inte utsatts för en allvarlig kränkning.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
swedol_outsider
connys