sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Man blottade sig i säkerhetskontrollen

En man blottade sig i säkerhetskontrollen under söndagen och misstänks för sexuellt ofredande.

centrum_artikel_host

UNT rapporterar om ett man under söndagen i samband med säkerhetskontrollen helt oprovocerat valde att blotta sig. Mannen drog ner kläderna och visade könsorganet för personalen i säkerhetskontrollen.  Han identifierades av polisen och delgavs misstanke om sexuellt ofredande.

skridskodisco_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
connys
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna