centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man åtalas för grovt narkotikabrott – Förvarade 25 kilo narkotika

En man från Märsta som förvarade olika typer av narkotika i sin bostad åtalas för grovt narkotikabrott.

centrum_artikel_host

Mannen som är i 60-årsåldern förvarade en stor mängd narkotika i sin bostad. När polisen gjorde en husrannsakan i april fann man 17 kilo amfetamin, 7 kilo cnannabis och 600 gram kokain. Mannen medger att det fanns narkotika i hans bostad men att det inte var hans utan att han låtit en annan person använda hans bostad som förvaringsplats. Han förnekar även att han haft narkotika i syfte att överlåta den. En polispatrull har dock tagit mannen på bar gärning när han överlät cirka 1 kilo amfetamin till en annan man i Märsta, vilket föranledde en husrannsakan.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

mp_tack_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024
connys_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider