nationaldagen_pan
Foto: Tullverket

Man anhållen: Visade falskt pass i tullen

En man har gripits på Arlanda flygplats under misstankar om att han använde ett förfalskat pass för att försöka passera gränskontrollen. Händelsen inträffade den 2 september klockan 19:02 och väckte omedelbart polisens uppmärksamhet.

centrum_artikel_host

Tullverkets personal blev först varse om situationen när de misstänkte att det pass som mannen visade upp var falskt. De agerade snabbt och kontaktade polisen för att undersöka ärendet närmare. Polisen som anlände till flygplatsen tog omedelbart mannen i förvar och konfiskerade det misstänkta förfalskade passet.

Enligt de senaste uppgifterna, klockan 21:57, har en åklagare fattat beslut om att mannen ska vara fortsatt frihetsberövad. Han är nu officiellt anhållen på sannolika skäl misstänkt för användning av en falsk urkund.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
centrum_host_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
nationaldag_outsider