nationaldagen_pan
Foto: MMS-Bild

Man anhållen efter dödsolycka

En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för vållande till annans död i Märsta uppger Åklagarmyndigheten.

centrum_artikel_host

Det var på onsdagskvällen som en trafikolycka inträffade med dödlig utgång, en pojke i 11-årsåldern avled till följd av sina skador. Polis grep en misstänkt förare i anslutning till olycka. Mannen som är i 27-årsåldern har nu anhållits. Senast på söndag måste åklagare besluta om mannen ska häktas eller släppas på fri fot.
– Nu inhämtar polisen bland annat vittnesuppgifter för att försöka få en bild av händelseförloppet, säger senior åklagare Daniel Suneson.

centrum_host_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan
connys_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

bygdensdag_helsida
eldsjal2024_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
connys
bygdensdag_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out