centrum_panorama_hostshopping
Foto: Sigtuna IF/Instagram

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

centrum_artikel_host

Det var Carl Seger som först fick näta för sitt Rimbo i den 32:a minuten, med en imponerande nick. Inte långt därefter utökade Melvin Högström ledningen till 2-0 i den 35:e minuten. Aron Huijsmans följde sedan upp med ett mål i den 41:a minuten, vilket gav Rimbo en stark 3-0 ledning.

Under den första halvleken fick flera spelare varningar för sina handlingar på planen. Bland dem var Fredrik Keskikastari, Hampus Hedin och Tomas Efraim.

I den andra halvleken fortsatte det hända på planen. Philip Strauss reducerade till 1-3 i den 49:e minuten, men Rasmus Rehnberg satte en straff och utökade ledningen till 4-1 i den 72:a minuten.

Medan matchen närmade sig sitt slut, steg spänningen ytterligare när Fredrik Keskikastari från Rimbo fick sitt andra gula kort och blev utvisad i den 86:e minuten. Hampus Hedin i Rimbo följde snabbt efter med en utvisning i den 93:e minuten.

Till sist, i den 95:e minuten, lyckades Victor Blomgren reducera ytterligare och fastställa slutresultatet till 2-4. Det var SIF:s första förlust och man ådrog sig fyra varningar i matchen.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna