centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Mälaren bjuder på svalkande temperaturer

Kommunens varmaste strandbad finns just nu på Steningebadet.

centrum_artikel_host
Vid kommunens veckomätningar av vattentemperaturen konstateras att det är kring 21 grader eller mer vid samtliga strandbad. Varmast är det på Steningebadet med +22 och kallas på Munkholmen med +20.8. En värmebölja ligger över oss sedan ett par dagar och fortsätter under hela nästa vecka fram till helgen. Samtliga dagar till och med fredag ska bjuda på över 25 grader. Det finns stor risk att vattentemperaturen tills dess ökar en aning. På söndag kanske vi har sista sommardagen, då är det 21 grader och molnigt.
Så varmt är det i baden
Munkholmen, 20,8
Rosersberg 21,7
Sjudargården 20,9
Steningebadet 22
defacto_helsida

Morgonkollen

Nyheter En ny dag gryr över kommunen och det ser ut att bli en fin dag med en temperatur på cirka 17 grader. Här är morgonkollen för dagen med uppdateringar om väder, trafik, kollektivtrafik och blåljus i området.

joes-helsida

Café får böta för myrinvasion

Nyheter Ett Café i Märsta åläggs nu vite för att inte ha kommit tillrätta med myrproblem trots återkommande påpekanden från Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

mp_helsida

Morgonkollen

Nyheter I dagens Morgonkollen med märsta.nu presenterar vi de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafiksituationen och blåljusrapporter i Märsta.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

valstadagen

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

nrh_sigtuna
elon_helsida

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

connys_helsida

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

ica_helsida

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu - 29 maj: Väder, kollektivtrafik, blålju och trafikläge

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

student_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh
joes_outsider
valstadagen_outsider
mp_outsider
ica_outsider
swedol_outsider