moderat_pan_nov
Aida Hadzialic med Marie Axelsson i Valsta under valetFoto: Pressbild/Socialdemokraterna

Maktskifte i regionen

Det blir maktskifte i Region Stockholm sedan det på fredagen presenterats en ny koalition bestående av Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Centerpartiet.

centrum_artikel_host

Socialdemokraterna får komma till makten igen i Region Stockholm efter borgerligt styre sedan valet 2006 när Moderaterna och Alliansen kom till makten. Den senaste mandatperioden hade borgerliga partierna styrt tillsammans med Miljöpartiet. Nu byter Centerpartiet och Miljöpartiet samarbetsparti till Socialdemokraterna. Liberalerna och Kristdemokraterna kommer att gå i opposition.

Nytt finansregionråd väntas Aida Hadzialic (S) bli, hon var i Valsta under valrörelsen och levererade vallöfte om en psykologmottagning för barn och unga och ett tätare samarbete med elevhälsan.
– Genom att vi förstärker arbetet med barn och ungas psykiska ohälsa i alla led, ser vi till att fler får hjälp och stöd när de behöver det. Det råder inga tvivel om att detta är investeringar som behövs. Köerna ska sluta växa och fler unga ska få hjälp i tid, sa Hadzialic i samband med sitt besök.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

humbacken_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

oppethus_helsida_2023

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider