eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Magdalena Andersson besökte Valsta

Förre statsministern Magdalena Andersson besökte Valsta under måndagskvällen. Budskapet var tydligt: - Gängen ska inte ta över bostadsområden. Ikväll trygghetsvandrade jag i Valsta tillsammans med Hyresgästföreningen, Polisen, kommunen och fastighetsägaren. Trygga bostadsområden är en viktig pusselbit i kampen mot brottsligheten.

centrum_artikel_host

På måndagskvällen besökte Magdalena Andersson Valsta som en del av en trygghetsvandring arrangerad av Hyresgästföreningen och fastighetsägaren SigtunaHem. Magdalena Andersson besökte senast kommunen i samband med Valet 2018, då i egenskap av finansminister. Med på vandringen var också Marie Linder, Hyresgästföreningens förbundsordförande.

Trots halkan som rådde i bostadsområdet kom alla runt helskinnade. Delegationen gick runt Frejgatan med fokus på att se över belysning och trygghetsfaktorer. Ett besök gjordes även förbi Brage Förskola. Därefter blev det besök hos Hyresgästföreningen där Lola Svensson, Social Hållbarhetssamordnare på SigtunaHem, tog emot. Svensson har varit engagerad i bostadssociala projekt sedan över 25 år tillbaka.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

pantamera_avc_helsida
spedition_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
eldsjal2024_out
pantamera_out
connys
spedition_outsider