eldsjal2024_pan
Gänget som ska driva Anders & Jag. Perry Högström, investerare, Anders Mattsson, Veronika Edholm, Jennifer Lundström och Camilio MouradFoto: Insändarbild

Magasinet blir Anders & Jag

Christian Cederferm och Anders Mattsson är tillbaka i Märsta med sitt krogkoncept Anders & Jag som etablerar i Magasinets lokaler.

centrum_artikel_host

Magasinet blir Anders & Jag. Bakom konceptet står Christian Cederferm och Anders Mattsson. De båda var engagerade under Magasinets tidiga era i Märsta centrum samt i Väsby. Anders & Jag finns i Väsby. Grunden till konceptet är en app.
– Vår koncern är i framkant digitalt och efter två år av utvecklingsarbete så är det i princip en normalitet för våra gäster att beställa genom sin egen telefon. För den medvetne restauranggästen är appen ett fantastiskt verktyg för att kunna överblicka sortimentet, allra mest när det handlar om förtydligande av allergener, säger Christian Cederferm.

Lunch med pizzabuffé
Dagens Lunch kommer finnas kvar men man lägger också in en pizzabuffé. Övrig tid kommer man servera en svensk tolkning av klassisk amerikansk streetfood med vegetariska och veganska alternativ. Man satsar även på livemusik under helgerna samt biljard och umgänge.

Tror på framtiden
Camilio Mourad som idag driver Magasinet kommer att vara kvar i den dagliga driften. Jennifer Lundström blir restaurangchef. Perry Högström som äger BudAB Holding går in som investerare i konceptet. Både Christian och Anders kommer att synas till i Märsta emellanåt när de hinner med eftersom de har verksamheter även i Gävle, Borlänge och Sandviken.
– Hela besöksnäringen har drabbats oerhört hårt av pandemin men nu ska vi ta oss vidare. Vi har kämpat för vår överlevnad. Vi bestämde oss för att det var dags att tänka om och fylla på med energi och arbeta lösningsorienterat. Med stöd av familj och vänner har vi omvänt all negativitet till fokus på framtiden. Våra underbara medarbetare har gett våra restauranger möjlighet att nå i princip fullkomlighet när det kommer till att driva restaurang under restriktioner, något som vi i styrelsen kommer att vara evigt tacksamma för, uppger Cederferm

storemore_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

pantamera_avc_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

mp_helsida_eu

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

eldsjal2024_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out