sap_feb_pan
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Lugnare på Arlanda till följd av Coronaviruset

Arlanda uppges vara hårt drabbat av resevärsminskning till följd av Coronaviruset: - Det stämmer att det är lite mindre folk på flygplatsen och att det är lugnare på terminalerna, säger Lovisa Ernestam, biträdande presschef på Swedavia, till Expressen

centrum_artikel_host

Den negativa utvecklingen hos flygbranschen på grund av Coronaviruset syns nu på Arlanda rapporterar Expressen. Det är mindre folk på flygplatsen och lugnare i terminalerna enligt biträdande presschefen Lovia Ernestam. Effekten märks också i butikerna där försäljningen gått ner och färre inte vågar prova kläder. Arlanda hade nästan 1,7 miljoner resenärer i februari vilket var en minskning med hela 6,3 procent. SAS och Norwegian har dragit ner på flighter.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
stentekompani_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna