eldsjal2024_pan
Det blev en olycksfri julhelg på de stora vägarna i kommunenFoto: Skärmdump/trafiken.nu

Lugn trafikhelg över jul

En trafikhelg med olyckor befarades i samband med jul men i kommunen inträffade inte en enda olycka mellan 22-28 december.

centrum_artikel_host

Trafikhelgen är normalt intensiv kring jul med en del olyckor som följd. Dock så visar de senaste siffrorna från Trafikverket som Newsworthy sammanställt att det var en lugn period mellan 22-28 december med 43 olyckor längs de stora vägarna i länet. Förra än en genomsnittlig vecka. I kommunen inträffade inte en enda olycka längs med E4:an, 263, 273 och lv 859. Trafikverkets varning om en olycksdrabbad helg kan ha fått en lugnande effekt på julhelgens trafik.

connys_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider