centrum_panorama_hostshopping

Lucau slutar som tränare i Skånela

Herdeiro Lucau tackar för sig helt i Skånela nu sedan han och klubben kommit överens om att inte förlänga kontraktet som målvaktstränare.

centrum_artikel_host

Herdeiro Lucau är en av Skånelas största målvaktsprofiler genom tiderna efter en lång karriär på elitnivå både i Sverige och utomlands. Efter karriären var han kvar i Skånela som målvaktstränare. Men nu väljer han i samförstånd med klubben att inte förlänga kontraktet. Det var en svår situation att få ihop livet med familj, arbete och pendlande skriver Skånela på sin hemsida.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

joes-helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

centrum_host_helsida
svenska cupen

Skånela inledde med seger

Handboll I en spännande start på Handboll Svenska Cupen omgång 1 möttes Boden och Skånela i en match som började med Bodens tidiga ledning, men där Skånela senare visade dominans. Med en imponerande andra halvlek säkrade Skånela segern med 32-24, efter en inledande jämn kamp.

nrh_sigtuna

Skånela värvar från rivalen

Handboll Skånela IF meddelar att de har är överens med Jesper Forslund. Jesper i Allsbenskan. Hans anslutning till klubben markerar en spännande utveckling för både spelaren och föreningen.

ica_helsida

Nilsson tar över Lucau

Handboll Marcus Nilsson tar över efter Lucau: - Efter att ha avslutat spelarkarriären känns det spännande att fortsätta i en ny roll i moderklubben. Uppdraget som målvaktstränare känns väldigt spännande och utmanade. Förhoppningsvis kan jag bidra med min erfarenhet och hjälpa våra målvakter att utvecklas och ta nästa steg, säger Marcus i ett uttalande.

connys_helsida
sap_sep23_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Handboll Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

moderat_fokus_helsida
hockeyskola_helsida
kvalextra!

Jimmy vill avsluta med flaggan i topp

Handboll Oavsett utgången av matchen mot Lugi blir det Jimmy Karlssons sista hemmamatch: - Det är speciellt, stått där i åtta år. Men när matchen startar är det fokus på att vinna. Jag vill avsluta på topp och lämna över ett lag i Handbollsligan, det vore häftigt, säger Jimmy Karlsson.

kvalextra!

Rond 1 till Skånela

Handboll Efter en tuff resa upp till Märsta fick Lugi se sig besegrat i Vikingahallen inför 512 åskådare: - Det var bra i alla faser, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
connys
nrh
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out