sap_feb_pan
Herdeiro Lucau

Lucau avslutar karriären

Herdeiro Lucau kommer lägga skorna på hyllan oavsett om det blir avancemang eller inte för Skånela.

centrum_artikel_host

Efter en lång och framgångsrik karriär som avslutades med två säsonger i Skånela lägger Herdeiro Lucau skorna på hyllan. Lucau, född 1987, var en del av Skånelas P86 som vann SM-guld för A-pojkar och sedan JSM åren efter varandra. Han gjorde ett år i Skånelas herrlag innan flyttlasset gick till GUIF Eskilstuna där han varit i större delen av sin karriär, men han har även spelat i utländska klubbar som THW Kiel, Gummersbach, Valladolid och San Antonio. Utöver klubblagen har han spelat i både svenska och kongolesiska landslagen.
– Vi är mycket stolta över Lucau, han har varit en bra lagkapten i de två säsongerna han varit här. Han har dessutom varit en god representant för vår klubb genom hela sin karriär, ett gott föredöme och en god förebild ungdomar och barn, skriver Skånela IF i ett uttalande.

På onsdag gör Lucau sin sista hemmamatch i moderklubben, oavsett hur det går. Skånela möter Önnered i match 4, seger och man är klara för Handbollsligan. Förlust och det blir en femte match i Önnered. Den matchen blir i så fall hans sista, i annat fall blir match fyra hans sista om Skånela vinner.

funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

skridskodisco_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

sportlov
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
stentekompani_outsider