eldsjal2024_pan
Foto: Sigtuna Basket/Instagram

Lova Lagerlid i landslaget

Sigtuna Baskets Lova Lagerlid har tagits ut till U16-landslaget.

centrum_artikel_host

Sigtuna Baskets Lova Lagerlid uppges vara en av Sigtuna Baskets största talanger någonsin, alltså även i klass med Melwin Pantzar som spelar internationellt och i landslaget. Lova har tagits ut till U16 landslaget som håller läger, därefter finns möjlighet att spela i Nordiska Mästerskapen.

Lova Lagerlid har spelat i Sigtuna basket sen barnsben och är nu en del av samarbetetsprojektet Mälarbasket som samlar unga 16-19-åringar för spel i U17-19. Hon är en av 18 spelare i truppen som samlas i Södertälje 23:e juli. 14 spelare kommer få åka till Kisakallo 1-5 augusti där matcher ska spelas.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sigtuna Basket (@sigtunabasket)

storemore_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

steningekompani_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

connys_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

pantamera_avc_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

spedition_helsida
eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

aldreomsorg_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
outsider_aldreomsorg
stentekompani_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
spedition_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out