moderat_fokus_pan
Foto: Sigtuna Basket/Instagram

Lova Lagerlid i landslaget

Sigtuna Baskets Lova Lagerlid har tagits ut till U16-landslaget.

centrum_artikel_host

Sigtuna Baskets Lova Lagerlid uppges vara en av Sigtuna Baskets största talanger någonsin, alltså även i klass med Melwin Pantzar som spelar internationellt och i landslaget. Lova har tagits ut till U16 landslaget som håller läger, därefter finns möjlighet att spela i Nordiska Mästerskapen.

Lova Lagerlid har spelat i Sigtuna basket sen barnsben och är nu en del av samarbetetsprojektet Mälarbasket som samlar unga 16-19-åringar för spel i U17-19. Hon är en av 18 spelare i truppen som samlas i Södertälje 23:e juli. 14 spelare kommer få åka till Kisakallo 1-5 augusti där matcher ska spelas.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sigtuna Basket (@sigtunabasket)

http://www.marsta.nu/when-will-nizoral-be-back-in-stores.
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

moderat_fokus_helsida
mp_ute_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

adhd_kommun

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

ica_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

nrh_sigtuna

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_skoterska_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
mp_ute_outsider
ica_outsider
kommun_adhd_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider