moderat_sep_pan
Foto: Sigtuna Basket/Instagram

Lova Lagerlid i landslaget

Sigtuna Baskets Lova Lagerlid har tagits ut till U16-landslaget.

centrum_artikel_host

Sigtuna Baskets Lova Lagerlid uppges vara en av Sigtuna Baskets största talanger någonsin, alltså även i klass med Melwin Pantzar som spelar internationellt och i landslaget. Lova har tagits ut till U16 landslaget som håller läger, därefter finns möjlighet att spela i Nordiska Mästerskapen.

Lova Lagerlid har spelat i Sigtuna basket sen barnsben och är nu en del av samarbetetsprojektet Mälarbasket som samlar unga 16-19-åringar för spel i U17-19. Hon är en av 18 spelare i truppen som samlas i Södertälje 23:e juli. 14 spelare kommer få åka till Kisakallo 1-5 augusti där matcher ska spelas.

connys_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
arbete_outsider