kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild

Lotta Boman får hållbarhetspris

Lotta Boman, VD och ägare på Sigtunahöjden, har tilldelats pris för insatser inom området människor, planet och välstånd.

centrum_artikel_host

Events Industry Council delar ut priset Social Impact Award för extraordinära insatser inom områdena människor, planet och välstånd. Årets mottagare är Lotta Boman på Sigtunahöjden som kommer få priset i samband med Global Awards Event. Lotta arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor inom sin verksamhet samt är engagerad internationellt för branschorganisationen IACC.
– Jag är hedrad och glad över att mitt arbete och uppdrag för människor, planet och välstånd uppmärksammas bortom gränserna. Tack till EIC för det prestigefyllda Social Impact Award. Det ger mig kraft och energi till att fortsätta det viktiga arbetet för en hållbar hotell- och konferensverksamhet och bidra till den verksamhet jag har vigt mitt liv åt, säger Lotta Boman i ett uttalande.

defacto_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

dackskifte_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

julmarknad_2022
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider