sap_feb_pan
Fehim GanibegovicFoto: Insändarbild

Lokala Vasaloppsresultat

Flera kommuninvånare körde Vasaloppet i söndags. Carola Eriksson tävlandes för Arlanda-Märsta SK körde in på en 57:e plats.

centrum_artikel_host

Carola Eriksson (D35) tävlandes för Arlanda-Märsta SK kom in på plats 57 av alla de kvinnor som kom i mål. Carola gjorde sin sjätte start i Vasaloppet och har tidigare kört Tjejvasan och Kortvasan. 2013 körde Carola in på 5.33 vilket gav en 33:e plats i loppet. Söndagens tid var aningen sämre och men placeringen ändå mycket fin.

Resultaten
Carola Eriksson 5.37.24 (Tot plats 57)
David Blecko 5.41.58
Urban Gålnander 6.01.21
Johan Landstedt 6.00.04
Sven-Åke Hillgren 6.05.25
Joakim Eriksson 6.12.02
Johan Alriksson 6.22.39
Örjan Fägerblad 6.28.04
Per Eddlund 6.53.15
Mats Johansson 6.57.35
Nils Johansson 7.20.53
Maria Alriksson 7.48.33
Fehim Ganibegovic 8.21
Gustaf Blecko 8.45.07
Erica Ramberg 8.59.15
Mathias Ramberg 9.08.48
Lars Kjellberg 9.37.06
Andreas Setterhall 10.20.34
Elise Hedlund 10.35.38
Rasmus Strandberg 10.50.26
Jennie Williamsson 11.16.02

Har du åkt men under annan klubb än Sigtuna, Arlanda-Märsta? Kontakta redaktionen så lägger vi in. Skicka gärna in privata bilder också. 

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

connys_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out