moderat_sep_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Lokala laget straffas med poängavdrag

Märsta Syrianska straffar hårt efter skandalmatchen i Storvreta, man blir av med hela sex poäng och får även 0-3 i mål i själva matchen.

centrum_artikel_host
Upplands FF delade ut hårda straff till Märsta Syrianska och Storvreta efter att matchen avbrutits och fem spelare i Märsta Syrianska fått rött kort. UNT.se rapporterar att Upplands FF haft möte med båda lagen efter incidenten och dessutom har tre av Märsta Syrianskas matcher ställts in.
Under torsdagen kom domen från Disciplinnämnden som straffar Märsta Syrianska hårdast. MSFC blir av med sex poäng och döms som förlorare av matchen mot Storvreta med 0-3, båda lagen döms för övrigt till förlorare i just den matchen. Anledningen till att MSFC döms hårdast är för att deras spelare lämnade planen för att bråka med publiken. Klubbarna kan överklaga till Svenska Fotbollsförbundets disciplinnämnd inom två veckor skriver UNT.
toppbanner
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

svenska cupen

Seger för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela IF vann i Svenska Cupen på söndagen mot Kungsängens SK med 29-26: - Bra och jämn match, kul att vinna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

division 3

Befäster serieledning

Fotboll FC Arlanda befäster sin serieledning i Division 3 efter 2-0 hemma mot Sundbyberg på lördagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
galan_outsider
nrh
pantamera_out
swedol_outsider
arbete_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022