moderat_pan_nov
Andie Lahdo, ABS WheelsFoto: Magnus Granhagen
Johan Eriksson på SEABFoto: Magnus Granhagen

Lokala inslag på Bilsportmässan

Lokala företag fanns representerade på Bilsportsmässan i Jönköping 25-28 mars: - Mässan är en viktig del för oss då vi får chansen att visa upp våra fälgnyheter mot en publik och målgrupp som ABS Wheels nischar sig mot, säger Andie Lahdo på ABS Wheels till märsta.nu

centrum_artikel_host

ABS Wheels och SEAB medverkade på Bilsportsmässan i Jönköping under påskhelgen 25-28 mars. ABS Wheels satsade på en 100 kvadratmeter stor monter och hade med sig 24 egendesignade fälgar samt två unika och specialbyggda fordon, dels Team Frozen från Disneyfilmen Frost och en Audi A5, speciallackad i Candy röd. Ägaren Andie Lahdo berättar att helgen var lyckad och att försäljningen ökade med 53 procent jämfört med förra årets mässa.
– Vi fick en kanonstart på långfredagen, vi hade mycket folk i montern som var nyfikna på våra konkava fälgar, säger Andie Lahdo.

Specialpris till SEAB
SEAB hade i sin monter Johan Erikssons Dodge Charger RTR-68 som fick specialpris av Richard Rawlings/Gas Monkey Garage från Texas, känd från Discoverys Fast ´n Loud. Richards besök i montern under påskdagen lockade stor bevakning från intresserade mässbesökare.

defacto_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

dackskifte_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
julmarknad_2022
moderat_pan_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider