sap_feb_pan

Lokala fotbollsmatcher under helgen

Under den kommande helgen kommer det att spelas flera spännande fotbollsmatcher i kommunen. Här är en översikt över några av matcherna som äger rum

centrum_artikel_host

Fredag:
I Division 4 möts Rosersbergs IK och Vaksala på Råbergsvallen klockan 19.30. Rosersbergs IK har ett tidigare nederlag att hämta sig från efter att ha förlorat med 2-0 mot BKV Norrtälje2 i premiären, och kommer att kämpa för att återhämta sig och ta tre poäng på hemmaplan mot Vaksala.

I Division 6 Södra ställs Märsta Syrianska FC och Frösunda emot varandra på Midgårdsvallen klockan 20.30. Det blir en spännande match där båda lagen kommer att vilja ta hem segern.

Lördag:
Det kommer även att spelas flera DM-matcher under lördagen. I F14-klassen möts Danmarks IF och Sigtuna IF klockan 13.45. Sigtuna IF kommer att kämpa för att fortsätta sin framgång efter att ha vunnit sin senaste match.

I Division 6V möter Sigtuna IF och Isun varandra på Ansgarsvallen klockan 16.00. Det blir en tuff match där båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta hem segern.

Även i DM P13 kommer det att spelas en lokal match mellan Sigtuna City och Funbo klockan 11.00 på Ansgarsvallen. Det blir en spännande kamp mellan dessa två lag.

Märsta IK kommer också att vara inblandade i flera matcher under lördagen. I DM P14 möter de Dalkurd klockan 15.30 på Sävja IP, och i Division 3 Norra Svealand tar de emot Fanna klockan 15.00 på Midgårdsvallen. Märsta IK kommer att kämpa för att ta poäng i båda matcherna och fortsätta sin framgångsrika säsong.

Söndag:
Avslutningsvis kommer det att spelas en match i Division 6 mellan Skokloster och Märsta IK2 klockan 14.00 på Gröna Dalens IP. Det blir en spännande match där Märsta IK2 kommer att göra sitt bästa för att ta med sig tre poäng hem.

Det är förväntat att dessa matcher kommer att locka till sig lokala fotbollsentusiaster som kommer att heja på sina favoritlag och njuta av spännande fotbollsmatcher under helgen. Vi önskar alla deltagande lag lycka till och hoppas på en helg fylld med spännande och underhållande fotboll!

Fotnot: Denna text har genererats med märsta.nu:s textrobot

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
fritidsbanken_sportlov
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

connys_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
connys
skridskodisco_outsider