centrum_panorama_hostshopping

Lokala fotbollsmatcher under helgen

Under den kommande helgen kommer det att spelas flera spännande fotbollsmatcher i kommunen. Här är en översikt över några av matcherna som äger rum

centrum_artikel_host

Fredag:
I Division 4 möts Rosersbergs IK och Vaksala på Råbergsvallen klockan 19.30. Rosersbergs IK har ett tidigare nederlag att hämta sig från efter att ha förlorat med 2-0 mot BKV Norrtälje2 i premiären, och kommer att kämpa för att återhämta sig och ta tre poäng på hemmaplan mot Vaksala.

I Division 6 Södra ställs Märsta Syrianska FC och Frösunda emot varandra på Midgårdsvallen klockan 20.30. Det blir en spännande match där båda lagen kommer att vilja ta hem segern.

Lördag:
Det kommer även att spelas flera DM-matcher under lördagen. I F14-klassen möts Danmarks IF och Sigtuna IF klockan 13.45. Sigtuna IF kommer att kämpa för att fortsätta sin framgång efter att ha vunnit sin senaste match.

I Division 6V möter Sigtuna IF och Isun varandra på Ansgarsvallen klockan 16.00. Det blir en tuff match där båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta hem segern.

Även i DM P13 kommer det att spelas en lokal match mellan Sigtuna City och Funbo klockan 11.00 på Ansgarsvallen. Det blir en spännande kamp mellan dessa två lag.

Märsta IK kommer också att vara inblandade i flera matcher under lördagen. I DM P14 möter de Dalkurd klockan 15.30 på Sävja IP, och i Division 3 Norra Svealand tar de emot Fanna klockan 15.00 på Midgårdsvallen. Märsta IK kommer att kämpa för att ta poäng i båda matcherna och fortsätta sin framgångsrika säsong.

Söndag:
Avslutningsvis kommer det att spelas en match i Division 6 mellan Skokloster och Märsta IK2 klockan 14.00 på Gröna Dalens IP. Det blir en spännande match där Märsta IK2 kommer att göra sitt bästa för att ta med sig tre poäng hem.

Det är förväntat att dessa matcher kommer att locka till sig lokala fotbollsentusiaster som kommer att heja på sina favoritlag och njuta av spännande fotbollsmatcher under helgen. Vi önskar alla deltagande lag lycka till och hoppas på en helg fylld med spännande och underhållande fotboll!

Fotnot: Denna text har genererats med märsta.nu:s textrobot

ica_helsida

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

connys_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

joes-helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
connys
ica_outsider