centrum_panorama_hostshopping

Lokala fotbollsmatcher under helgen

Under den kommande helgen kommer det att spelas flera spännande fotbollsmatcher i kommunen. Här är en översikt över några av matcherna som äger rum

centrum_artikel_host

Fredag:
I Division 4 möts Rosersbergs IK och Vaksala på Råbergsvallen klockan 19.30. Rosersbergs IK har ett tidigare nederlag att hämta sig från efter att ha förlorat med 2-0 mot BKV Norrtälje2 i premiären, och kommer att kämpa för att återhämta sig och ta tre poäng på hemmaplan mot Vaksala.

I Division 6 Södra ställs Märsta Syrianska FC och Frösunda emot varandra på Midgårdsvallen klockan 20.30. Det blir en spännande match där båda lagen kommer att vilja ta hem segern.

Lördag:
Det kommer även att spelas flera DM-matcher under lördagen. I F14-klassen möts Danmarks IF och Sigtuna IF klockan 13.45. Sigtuna IF kommer att kämpa för att fortsätta sin framgång efter att ha vunnit sin senaste match.

I Division 6V möter Sigtuna IF och Isun varandra på Ansgarsvallen klockan 16.00. Det blir en tuff match där båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta hem segern.

Även i DM P13 kommer det att spelas en lokal match mellan Sigtuna City och Funbo klockan 11.00 på Ansgarsvallen. Det blir en spännande kamp mellan dessa två lag.

Märsta IK kommer också att vara inblandade i flera matcher under lördagen. I DM P14 möter de Dalkurd klockan 15.30 på Sävja IP, och i Division 3 Norra Svealand tar de emot Fanna klockan 15.00 på Midgårdsvallen. Märsta IK kommer att kämpa för att ta poäng i båda matcherna och fortsätta sin framgångsrika säsong.

Söndag:
Avslutningsvis kommer det att spelas en match i Division 6 mellan Skokloster och Märsta IK2 klockan 14.00 på Gröna Dalens IP. Det blir en spännande match där Märsta IK2 kommer att göra sitt bästa för att ta med sig tre poäng hem.

Det är förväntat att dessa matcher kommer att locka till sig lokala fotbollsentusiaster som kommer att heja på sina favoritlag och njuta av spännande fotbollsmatcher under helgen. Vi önskar alla deltagande lag lycka till och hoppas på en helg fylld med spännande och underhållande fotboll!

Fotnot: Denna text har genererats med märsta.nu:s textrobot

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider