sap_feb_pan

Lokala fotbollslag kämpar för seger i kommande matcher

Så spelar bygdens lag: Redan på fredag kväll är Märsta IK i farten hemma mot Västerås IK. Gott om lokala matcher att bänka sig kring.

centrum_artikel_host

Märsta IK tar sig an Västerås IK i spännande möte i Division 3NS på fredag. MIK, som för närvarande befinner sig på fjärde plats i tabellen, har visat fin form med fyra raka matcher utan förlust. Laget är nu fast beslutet att säkra ännu en seger och möjligtvis ta över serieledningen.

I Division 4 möts Rosersbergs IK och Håbo på fredag kväll på Råbergsvallen kl. 20.00. Båda lagen kommer att kämpa hårt för att ta hem segern och förbättra sin position i tabellen.

På fredag kväll spelar även Storvreta2 mot Wigör i Division 6Ö på Ärentunaskolan kl. 19.30. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta de viktiga poängen och försöka avancera i tabellen.

På samma kväll möts UIF och Wigör2 i Division 7S på Ekebydalens IP kl. 19.45. Båda lagen kommer att kämpa för att få med sig tre poäng och förbättra sin placering i serien.

På lördag spelar Fanna2 mot Sigtuna IF i Division 6V på Fanna IP kl. 16.30. Det förväntas bli en intensiv match där båda lagen kommer att sträva efter att vinna och fortsätta sin positiva trend.

På söndag möts RIK2 och Skokloster i en spännande match i Division 6S på Råbergsvallen kl. 16.00. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta hem segern och skapa en stark position i serien.

Samtidigt kommer Märsta Syrianska att ta sig an Kåre i en annan Division 6S-match på söndag kl. 19.00. Båda lagen kommer att ge allt på planen för att få med sig tre poäng och klättra i tabellen.

Det förväntas bli en helg full av spänning, rivalitet och kämparglöd när bygdens fotbollslag möts för att kämpa om segrar och förbättrad tabellplacering.

Denna text genererades med en textrobot

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

connys_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

sportlov
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Handboll I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
spedition_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
pantamera_out
connys