valstadagen_pan

Lokala fotbollslag kämpar för seger i kommande matcher

Så spelar bygdens lag: Redan på fredag kväll är Märsta IK i farten hemma mot Västerås IK. Gott om lokala matcher att bänka sig kring.

centrum_artikel_host

Märsta IK tar sig an Västerås IK i spännande möte i Division 3NS på fredag. MIK, som för närvarande befinner sig på fjärde plats i tabellen, har visat fin form med fyra raka matcher utan förlust. Laget är nu fast beslutet att säkra ännu en seger och möjligtvis ta över serieledningen.

I Division 4 möts Rosersbergs IK och Håbo på fredag kväll på Råbergsvallen kl. 20.00. Båda lagen kommer att kämpa hårt för att ta hem segern och förbättra sin position i tabellen.

På fredag kväll spelar även Storvreta2 mot Wigör i Division 6Ö på Ärentunaskolan kl. 19.30. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta de viktiga poängen och försöka avancera i tabellen.

På samma kväll möts UIF och Wigör2 i Division 7S på Ekebydalens IP kl. 19.45. Båda lagen kommer att kämpa för att få med sig tre poäng och förbättra sin placering i serien.

På lördag spelar Fanna2 mot Sigtuna IF i Division 6V på Fanna IP kl. 16.30. Det förväntas bli en intensiv match där båda lagen kommer att sträva efter att vinna och fortsätta sin positiva trend.

På söndag möts RIK2 och Skokloster i en spännande match i Division 6S på Råbergsvallen kl. 16.00. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att ta hem segern och skapa en stark position i serien.

Samtidigt kommer Märsta Syrianska att ta sig an Kåre i en annan Division 6S-match på söndag kl. 19.00. Båda lagen kommer att ge allt på planen för att få med sig tre poäng och klättra i tabellen.

Det förväntas bli en helg full av spänning, rivalitet och kämparglöd när bygdens fotbollslag möts för att kämpa om segrar och förbättrad tabellplacering.

Denna text genererades med en textrobot

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

defacto_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

joes-helsida

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

mp_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

Wenngarns_cafe_helsida
elon_helsida
ica_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

pantamera_avc_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

nrh_sigtuna
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

valstadagen

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

connys_helsida

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
wenngarn_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
valstadagen_outsider
nrh
connys
student_outsider