eldsjal2024_pan
Andie Lahdo och Klarnas Sverigechef Joakim LundbergFoto: Pressbild/ABS Wheels

Lokala företaget som ökar omsättningen

ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

centrum_artikel_host

För tredje året utses ABS Wheels till Gasellföretag av Dagens industri, det innebär att man nu tar klivet upp i kategorin Mästargasell. ABS Wheels har ökat sin omsättning med 20 procent trots coronakrisen, detta jämfört med samma period förra året. I samband med bokslutet i juni väntas man passera 120 miljoner kronor i omsättning.
– E-handeln har varit vår hjälp och med klarnas hjälp och statistik har vi haft tydliga omsättningsmål att följa, nu planerar vi att digitalisera alla våra partners som inte arbetar med e-handel inför nästa bokslut, säger Jorge Castro, ABS Wheels marknadschef.

Bra samarbete med Klarna
En annan bidragande orsak är det täta samarbetet med Klarna:
– ABS Wheels är ett framgångsrikt företag med mycket driv i. Det är väldigt roligt att en samarbetspartner som vi jobbar så nära lyckas så bra år efter år, även under en global kris. Vi på Klarna ser med spänning på den fortsatta utvecklingen, säger Joakim Lundberg, Sverigechef på Klarna.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

connys_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out