defacto_pan2020
Lokala företaget Energisparkonsult hjälper villor och andra fastigheter att effektivisera sin energiförbrukning.Foto: Insändarbild

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

centrum_artikel_host

Energisparkonsult har sedan 1979 arbetat med att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag runt om i Stockholm/Mälardalen med energieffektiviserande åtgärder. Genom satsning på solceller har efterfrågan på företagets tjänster ökat. Man har etablerat nya systerföretaget ESK Solar som erbjuder solcellsinstallationer.
– Vi har arbetat med energieffektivisering i över 40 år, och lanseringen av ESK Solar är en naturlig förlängning av vår befintliga verksamhet och möjliggör för oss att erbjuda ännu fler lösningar som kan hjälpa våra kunder att minska sina energikostnader och sin klimatpåverkan, berättar VD Erik Albertsson.

Erik Albertsson är sigtunabo och ny vd för ESK Solar är Pär Chinchilla, också han sigtunabo. Med solceller ska de vända sig till både villor eller kommersiella marknadsfastigheter eller andra anläggningar och bostadsrättsföreningar.
– Genom att installera solceller på taket eller marken, kan både privata hushåll och företag sänka sina elkostnader, bli mindre beroende av rådande elpriser och samtidigt bidra till en mer hållbar energiproduktion. Solceller kräver minimalt med underhåll och har en lång livslängd, vilket gör dem till en smart och långsiktig investering. Som lokal aktör ser vi särskilt fram emot att hjälpa invånarna i Sigtuna kommun till egenproducerad förnybar el, uppger Per Chinchilla

defacto_helsida
connys_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
dack_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
joes_outsider
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider